March 28

Lite av mye, og ingenting av noe spesielt.

0  comments

I dag var en sånn dag da du føler du har ingenting og lage noe spesielt til middag av. På samme tid har du egentlig en god dl mat i kjøleskapet. I dise tilfellene gjelder det er ta frem kreativiteten, og definitivt ikke finne frem noen oppskrift. Jeg har et par go to planer vis jeg må få brukt en del fersk varer fordi de holder på og bli dårlig, eller kanskje rett før man skal reise bort. I dag ble det diverse stekte rester av grønnsaker i ovnen, servert med en salat som også var rester av forskjellig grønt. Det vil si at alt som funker best rått gikk i salaten, og alt som funker best stekt, gikk i ovnen. Jeg serverte det hele med litt quinoa blandet med salt, basilikum og oregano, i tillegg til litt pesto.

Jeg er en sterk motstander av og kaste mat, og har derfor blitt veldig god på slike kreative bruk opp resten måltider. Hviste du at bare her i Norge så kaster vi mat for mellom 10-14 million kroner hvert år bare på forbrukernivå. Dette taller er kun regnet i selve maten, og ikke inkludert de andre pengene som går ned i vasken når vi kaster. Vi er virkelig ekstperter i og sløse med samfunnets resurser som kunne vært brukt mye mer fornuftig. Denne statistikken ønsker ikke jeg og være en del av, og jeg oppfordrer serkt at du også gjør en innsats på dette området. Ikke kjøp mer enn du kan spise, og bruk opp det du har før du kjøper mer.

Rester By Berentzen

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Tags


You may also like

Søtpotet salat

Vegansk blomkålsuppe

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>