Nytt medlem i crewet.

Nytt medlem i crewet.

Jeg har i løpet av sommeren flyttet på landet, kanskje ikke langt ut på landet, men landlig og rolig i forhold til hvor jeg bodde før. Sommeren har vært preget av flytting, møbeljakt, og vill organisering blandt to individers skatter og skrap. Ting begynner å ta form og jeg kjenner skuldrene senkes for hver dag som går. Det er både hardt arbeid og til tider litt stressende å flytte, men dag for dag kommer vi nærmere det hjemmet vi ønsker å skape for oss selv.

Både jeg og min samboer elsker dyr så og si bedre enn mennesker. Høres merkelig ut kanskje for mangen av dere, men ikke for oss. Dyr gir alltid god og kjærlig energi, og utrolig mye selskap, og en sjelelig kontakt jeg selv aldri har opplevd før jeg fikk dyr.

I det nye hjemmet vårt trengte vi mer pelslykke og har nå fått oss en liten guttepus i hus. Med både hund og katt har vi obbelt så mye glede og dobbel pelskos!! Jeg syns virkelig dette har gjort mye for energien i huset vårt. Det er så utrolig mye kjærlighet mellom dyrene, og etter bare to uker med lille Leo lever de to i den skjønneste harmoni, det er vakkert å se på <3

 

 

 

What do you think of this post?
  • Awesome (4)
  • Interesting (1)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.