Level up!

Level up!

Jeg tok fullstendig feil, innrømmer det med glede fordi jeg er takknemlig for at jeg vet bedre. Viktig det å sette pris på alle høyder av livet. Jeg har tatt feil om veldig mye, og mest av alt meg selv. Jeg har levd i en tro om at jeg viste hvilket nivå jeg lå på i livet. Ja sånn helt ok, kanskje ikke helt, kanskje ikke helt bra nok, smart nok, fin nok. Eller? Jeg har missforstått hvem jeg egentlig var, er, eller kanskje aldri var. Kanskje har jeg forandret meg, var jeg en annen? Mer det at jeg har innsett av noen av de tingene om meg selv som jeg trodde var utelukkende svakheter hos meg som menneske, faktisk skulle vise seg å nesten en av de sterkeste kreftene jeg kunne besitte. Helt klart en del av det å utvikle seg som menneske å oppdage sånne ting om seg selv. Jeg er sikker på at vi alle som mennesker skal få oss noen oppvåkninger i løpet av livet vårt her på jorden, og hvertfall for de av oss som

NEI I JUST LEVELED UP!

Level up by Berentzen

 

 

 

 

 

 

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.