Du kan aldri skuffe meg.

Du kan aldri skuffe meg.

Noen ganger i mitt liv, og tipper på i ditt også, så blir vi skuffet over mennesker vi har rundt oss, men har vi egentlig rett til det? For hvilken rett har vi til å stille krav til andre mennesker? Det er jo ikke riktig, men de fleste av oss gjør det likevel.

Vis jeg blir så kalt skuffet over noen, ja så har jeg jo laget forventninger i mitt eget hode som de ikke infrir, men hvordan kan andre vite hva som foregår oppi topplokket mitt vis jeg ikke sier det med ord. Andre mennesker jobber jo kun ut i fra sine egne tanker og perspektiv, og det fenomenet med å skuffe hverandre er jo selvlaget hos den som blir skuffet. Det er jo en følelsesmessig reaksjon på noe som vi faktisk har stelt i sammen helt på egenhånd. Tenk litt på det neste gang du kjenner den skuffende følelsen, har du stilt for høy krav til noen?

DU kan aldri skuffe meg, kun jeg kan gjøre det.

Dissapointment by Berentzen

 

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 8 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.