Hairy bitch!

Hairy bitch!

Jeg har nå etter to år med hår fra et selskap i USA byttet til My Trendy Hair. Jeg var naturlig skeptisk i og med at jeg faktisk var meget fornøyd med det håret jeg har hatt, men jeg angrer ikke et sekund. Dette håret er helt fantastisk. Jeg har jobbet med extension siden det var rimelig nytt på markedet her i Norge, og har vært borti mye forskjellige kvaliteter på hår. Er du en av de som har hatt extension lenge og er blitt “kresen” lover jeg deg at du vil bli fornøyd med dette håret.

Pakken min kom kjempe raskt som alltid er et kjempe pluss i boken. Men en ting må jeg dra frem. Jeg bestilte i tillegg til ekstra tape og en ny børste en tape remover spray som var helt magisk. Denne er for det første helt naturlig, lukter kjempe godt, og i tillegg renner det gamle extension håret rett ut, uten å måtte slite det ut, eller risikere at håret løsner mens tapen sitter igjen (hate it when that happens) Beste jeg har prøvd!

Vil du ha hjelp av meg til å sette på extension må du bare gi meg en lyd, eller om du bare ønsker tips fra meg for å få det til på egen hånd. Du finner link til My Trendy hair HER

My trendy hair tilbyr tape extension i 50 60 og 75 lengde, og både clip on og keratin hår i 50cm lengde. Jeg har 60 lengde og fargen 60,men den er litt for gul for meg, så jeg har vasket håret meg Wella Color fresh farge /06, og det ble perfekt.

Hair by Berentzen

What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.